A bosszú népe.

Pár napja kering egy videó a neten, ahol egy fiatal srác valami baseball ütővel ver egy kiskutyát. Kétségtelen, a történtek védhetetlenek. Ami történik, egy beteg, torz erkölcsű, félállati szinten lévő ember műve. Igen, példás büntetést érdemel Igen! Nem lehet elmenni mellette szó nélkül és igen, igencsak felkavaróak a felvételek. Az állatkínzást büntetni kell. De!

anyjafia.jpg

A kádári kisemberből újra kiszabadult a magyar virtus. Lehet végre gyűlölködni! Lehet végre gyűlölni olyat, akitől nem félünk! Amikor államilag szervezetten rabolják a termőföldet? Áh, az nem olyan fontos. Amikor propagandaadássá silányítják a közszolgálati televíziót? Kit érdekel! Most viszont itt van egy fiatal srác, szinte védtelenül, gyerünk irány lincselni! Az igazi kádári kisember kapzsisága, ami még a bátorságán is megütközik. Lássuk csak az első felvetést:

Ildikó civilizált ember, SZEMET SZEMÉRT! Mifelénk a civilizációban így szokás! Tanulja meg a nyomorultja!

ildiko.jpg

Bence érzi, ez nem elég. A kínzásért nem kínzás jár, a kínzásért halál jár!

bence.jpg

Ildikó2, gyorsan jelzi nem szabad nyilvánosan szervezkedni. Földalatti mozgalmat kell indítani, nehogy lecsukjanak. Nem hiába, a magyarság összetartó.

ildiko2.jpg

Angyalka a kedves menhelyes, kicsit kombinálja a dolgot. Először összeverni, utána megetetni a kutyákkal. Természetesen ezt is földalatti mozgalom formájában. TITOKBAN!

angyalka.jpg

Ádám szintén a civilizáció hírnöke, megállapítása miszerint az elkövető mentális betegségben szenved még akár helytálló is lehet. Természetesen nálunk itt a civilizációban, a mentális betegeket felakasztjuk, így van ez rendjén. Organikus társadalom, természetes ön-kiválasztódunk. Mint látható ezt a törekvést sokan támogatják(Pártot kéne alapítani, már most többen vagytok, mint Fodorék)

adam.jpg

Tamás átlát a szitán! Kiváló humánantropológiai elemzése útján levonja a végső következtetést. HÁT EZ BIZTOS MIGRÁNCS!!!

tamas.jpg

Közben Ildikó2 (jogi szakértő), újabb tudományban való jártasságáról tevén tanúbizonyságot, szociokulturális viselkedésminták alapján jut hasonló következtetésre.

ildiko22.jpg

Egészen undorító. Ez a magyar néplélek legaljában megbúvó, zsigeri gyűlölet. Akasztás, máglyahalál, kínzás, darabolás, kutyákkal megetetés... Egy élőlény szándékosan bántalmazott egy nála gyengébb élőlényt, erre válaszul egy erősebb csoport meg akarja ölni a gyengébbet. Nem ironikus? Ez a tömény mindent átható gyűlölet, véres habzó szájjal kívánjuk bárki halálát, aki olyat tesz, ami minket zavar, na és persze gyengébb nálunk! Miben erkölcsösebb egy kutyát kínozni, mint egy embert lincselni? Persze! Öljük meg az anyját is! Gyújtsuk rá a házat. Úgy a jó! Az emberi civilizáció legsötétebb óráinak is csak a legmocskosabb perceiben volt rá példa, hogy egy anyát, gyermeke bűneiért büntessenek! Most viszont itt simán, ez nem olyan, neeem... Ez teljesen más, ez az élet rendje! Hánynom kell az ilyen emberektől. Hiába imádom ezt az országot, a hagyományainkat, a kultúránkat. Ezek azok a pillanatok, amikor leginkább meginog az emberekbe vetett hitem. Öklendeznem kell, mikor belegondolok, hogy társadalmunk mekkora része él ebben az öntudatlan, proli, félállati létben.